Waar vindt u dit paradijs

Waar vindt u nog een vastgoed met volgende ligging:

* 80 km van Nice en de Côte d'azur
* in de Haute Provence, dus met het zonnetje van de Provence
* 30 km van 3 verschillende skistations
* 60 km van de Gorges du Verdon
* nabij de Lavendel velden
* in de natuur
* uitkijkend over het dal
* 15 minuten van het stadje Annot, waar u alles vinden
* ...

In de zuid-oostelijke punt van de "Alpes-de-Haute Provence". Daardoor heeft u hier nog de prachtige combinatie van de Méditerrane warme lucht en de prachtige natuur van de Haute Provence.

Eigenlijk is het heel eenvoudig om de ligging uit te leggen. Voor personen die namelijk Google Earth hebben geïnstalleerd op hun computer hoeft u enkel als zoek opdracht "Clot Mureau, France" in te voeren zonder verdere details (zoals dorp of straat) en voor u het weet staat een luchtfoto van het domein op uw scherm. Heeft u dat niet geïnstalleerd gaat u bijvoorbeeld naar "www.mappy.com" selecteert u "Frankrijk DOM" als land, geeft u "Clot Mureau" in als straatnaam en geeft u "Méailles" in als plaats en daar verschijnt weer de exacte ligging op uw scherm.

Met de auto

Vanuit het noorden volg je eerst de as Parijs - Dijon - Lyon. Wel alvast één tip daarbij, als je geen bezoekje onderweg gepland hebt aan Parijs laat je deze prachtige stad beter rechtsliggen en rij je veel beter langs Reims. Dit is geen omweg in kilometers en je vermijd te vele files rond Parijs.

Als je in de buurt van Lyon komt moet je een keuze maken: of je kiest voor de autosnelweg (en de péages) en dan ga je langs Aix-en-Provence naar Sisteron of je rijd naar Grenoble (zoals ik) om iets achter Grenoble op een normale, maar zeer goede weg "Route Napoleon" je rit verder te zetten naar Sisteron.

In de buurt van Sisteron volg je de N85 naar Digne-les-Bains. Voorbij Digne volg je St.-André-les-Alpes om zo aan te komen in Annot. In Annot aangekomen zou ik zeker eens uitstappen om even tot rust te komen na uren auto rijden. Het is een leuk stadje op 15 minuutjes van je uiteindelijke bestemming "Clot Mureau". Vanuit Annot volg je de D908 die je probleemloos bij het paradijs brengt.

Met het vliegtuig

Indien je kiest voor het vliegtuig boek je best een vlucht naar Nice. Vanuit Nice kun je dan met het toeristische treintje, dat continue rijdt tussen Nice en Digne, uitstapppen in Annot. Eens daar aangekomen is het nog 15 minuutjes met een taxi.

de rode stip op de kaart

01

02

02

01